BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Allt tomt – precis som i min hjärna!

av | mar 31, 2021 | 0 Kommentarer

Huvudet som ofta kändes så tungt att balansera ovanför axlarna är nu lika lätt/tomt/renskrapat som mitt hus och min plånbok (?). Precis nu har jag besiktigat städpatrullens goda arbete i huset som nu är spick and span! Inflyttningsklart för nya ägaren. Snyggt jobb, hörni! Värt fyra papp! Min rygg bröts ju sönder tillräckligt av att lyfta ur alla möbler och skit som man samlat på sig under tio år, så att leja bort skurandet och “fejandet” är något jag rekommenderar starkt.

En känsla av lättnad och tomhet sprider sig inom mig. Har jag inga bekymmer nu eller? Shit! Hjälp! Vad ska jag nu fylla min tomma hjärna med när villaägaransvaret lyfts bort från mina axlar, när ångesten pulveriserats och jag plötsligt hör fåglarna kvittra igen? Vad sa du? Ska jag vila upp mig lite? Ta en påsköl och chilla? Vila och fokusera på Spanien? Jo, smart. Om tre månader är det dags för flytt på riktigt. Men redan nästa vecka är det dags för “jobb- och hitta bo-resan” till Solkusten. Jag håller tummarna att jag och dottern kommer med flyget, jag har fått omboka 3 gånger redan. Men man säger ju tredje gången gillt.

Med huset har jag visserligen sista detaljen kvar, själva överlåtelsen är imorgon hos mäklaren, ja den lilla detaljen, men sen är saken biff. Hm. Biff? Kanske oxfilé att slänga på grillen till påsk? Ja det lät bra! Glad påskhelg nu alla underbara tuppar, hönor och kycklingar där ute!

Un beso, Jenny

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *