BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Är det fullmånens påverkan?

av | mar 28, 2021 | 2 Kommentarer

Jag vill inte äga nånting mer i hela mitt liv! Bara hyra färdigmöblerade lägenheter med kortast möjliga uppsägningstid. Allt ska vara kort. Även mina förhållanden! Jag vill inte hålla fast någon och jag vill inte bli fasthållen. Vi möts längs vägen och vi skiljs åt. Vi lär oss saker om oss själva och om varandra. Sedan är det dags att gå vidare. Några människor kommer att finnas där en längre tid. Några bara en kort stund. Det är så det är menat. Jag ska, som det lilla bi 🐝 jag är, hoppa från blomma till blomma och.. Hm, jag höll på att skriva ”suga nektar och flyga vidare till nästa” men det kan misstolkas.. Hursomhelst, jag ser fram emot att möta nya människor längs vägen och suga åt mig nya kunskaper, få nya upplevelser. Leva upp. ”Levla Up”.
Jag vet inte om det är fullmånen som gör att det bubblar så i mig idag, eller om det är det faktum att jag lämnar över huset till nya ägaren om bara 4 dagar! Ja nu är det äntligen action, efter en del vånda, oro, leda. Nu ska papper skrivas och nycklar överlämnas! Så skönt att slippa äga ett hus!! Nu är jag snart fri på riktigt. Hörde jag ”skål”? Vi säger så. Trevlig kväll.
kram Jenny

2 Kommentarer

    • Jenny Bihagen

      Min hjärna går inte att kontrollera alla gånger tyvärr 🙂

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *