BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Det blåser INTE på toppen!

av | jan 18, 2022 | 0 Kommentarer

Man behöver inte vara superrik för att känna att man lever det goda livet här i Spanien. Ett besök uppe på en skybar sätter guldkant på tillvaron – även om man bara beställer en agua con gas (fast öl och vin är ju lika billigt – och lika oladdad dryck – som vatten här). I Fuengirola gillar jag hotell El Puertos magnifika skybar och även hotell Veramars (där kubansk salsamusik får det att spritta i benen, tjohej!). Varför säger man att ”det blåser, är kallt och ensamt på toppen”? Nänä. På toppen (på sky-barerna) är vänskapen och stämningen varm och skön, som vore vi på en strand i Karibien.

Det verkar kanske som att det är så dyrt att leva här. Så omöjligt att flytta hit… Nej. Knappast. Veckohandlingen är hälften eller åtminstone 1/3 billigare än vad man betalar i Sverige så det finns således utrymme för ett gäng besök på mer eller mindre lyxiga uteserveringar härikring.🍺

Jag riktigt myser ikapp med alla andra pensionärer. 👵🏻👨‍🦳👵🏻 Okej, jag kan ännu inte skryta om att jag är pensionär för jag är ju inte det på pappret. Bara i själ och hjärta ❤️🥰❤️

Pengarna som jag sparat under åren har jag jobbat hårt för (som pensionärer gjort) och de räcker längre i Spanien än i Sverige (som mången pensionär med husbil upptäckt före mig). 🚍🚍

Jag har fortfarande en stadig fot kvar i Sverige och åker mellan länderna när förutsättningarna är som bäst i vardera land (som pensionärer gör). Och jag bjuder inte hitresande vänner på kaffe med dopp i hemmets lugna vrå utan kaffet intas efter dopp i Medelhavet. (Som pensionärerna spenderar jag mest tid utomhus här på solkusten.) 🍹🏖☀️

Fan vad livet leker som pensionär, yeah, rock on my fellow retirees! 🤟👵🏻🤟

Kram Jenny

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *