Ett år äldre i Sverige = ett år yngre i Spanien!

av | jun 1, 2022 | Allmänt | 0 Kommentarer

Världens gulligaste kompis tar denna bild på mig när vi sitter på en av alla miljoner strandrestauranger, s.k. Chiringuitos i Fuengirola.
– Kolla själv Jenny! Jämför med förra årets bilder… Du har blivit yngre!

– Nä säger jag, självklart har jag blivit ett år äldre. Den 28 maj har passerat. Jag är nu 46 år för fan.

– Nä, säger hon. Du är märkbart yngre! Kolla själv!

Vi kollar och jämför med bilder som togs för 12 månader sedan… Jo fan det stämmer ju! 🌸🌸 Att det egentligen är hennes mobilkamera som tar osedvanligt förskönande, utslätande bilder, säger jag inget om. Jag låter henne få rätt.

Jag hade brunt hår förra året och var rätt sönderstressad, nere i ett mörkt dike liksom. Månad för månad har både mitt sinne och hår blivit ljusare…  🌼🌼 Så visst. Hon har rätt. Att spendera lång tid på Costa del Sol har haft en föryngrande effekt på mig. Sen har jag gjort roliga saker varje vecka här, och det är ju sant: Om man rör sig snabbt och skrattar så är det ingen som hinner se hur ful man är… 😂😂 

Jo. Jag har sannerligen rört på mig mycket, dansat salsa och bachata, spelat strandtennis och simmat. Och att dricka cava med nya tokiga vänner har gjort mig gott. Det är ett som är säkert. Så livet på Solkusten är att rekommendera. 🥳👌

Och ju tidigare man kommer hit, desto bättre. ⏰ Det ser så tungt ut att köra rullator i sanden… Fast det hindrar ju inte åldringarna här i Fuengirola. Varje dag ser jag en söt, kutryggig gammelfarfar på typ 95 år gå sin dagliga runda här på stranden och jag blir lika varm i hjärtat varje gång jag ser honom få hjälp av sitt barnbarn. ❤️❤️

Det är det spanska sättet att leva. Gamlingar som ungdomar, alla rör sig utomhus. High five på den. Varför inte joina oss? Jag säger då det… ☀️☀️

Kram Jenny