BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Fredagen den 13:e – ingen otursdag i Spanien!

av | maj 13, 2022 | 0 Kommentarer

Perfecto. Jag flyger hem idag till Fuengirola (Malaga) från Mallorca. På fredagen den 13:e. ☠️ Har inte haft speciellt otur än men vi får väl se. Jag är inte hemma än. 🙏 Kvällen är lång och mycket kan hända. 

Ingen vettig människa är väl vidskeplig nuförtiden. Fredagen den 13:e, who cares? Fast med tanke på att vi är i Spanien är det faktiskt ingen ”otursdag” idag. Vilken tur! 🍀

Det är tisdagen den 13:e man kallar ”otursdag” här. 🙃 Så konstigt. Men det tackar jag för. Om det mot förmodan skulle cirkulera någon oturs-vind i luften så stannar den i andra länder… 🥴 Ja vi väljer alla vad vi vill tro på. För mig svänger pendeln väldigt mycket fram och tillbaka. Jag byter åsikt lika ofta som en klimakteriekär-ring byter underkläder. 👙🩳👙

Jaaa… Pust och flämt vilken värmebölja här på Mallis! Jag är dessutom i den åldern menopausen kan inträffa. Snart 46, hipp hipp hurra! 🔥🔥🔥

Tur att vattentemperaturen vid stränderna kring Palma de Mallorca dessa dagar varit perfekt lagom svalkande. Till och med jag (!) har kunnat simma dessa dagar. Och med tanke på min historia som torraste badkrukan i Piteå så är det bra betyg.
👌🏖 Kanske beror det på att jag blivit en klimakteriekär-ring nu, vem vet?
Vale. Med förhoppning om en fantastiskt tursam fortsättning på fredagen den 13:e
🤗 Jenny

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *