BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Hör du något i luften som surrar?

av | maj 4, 2021 | 0 Kommentarer

“Hör du något i luften som surrar? Jo det är vi som hurrar!” En flitigt använd mening på gamla tiders gratulationskort. Sådana har jag hittat massor av i de kvarstående lådorna inför flytten och man blir så nostalgisk! Det är när jag tar mig en andningspaus i mellanrummen mellan dagens massagekunder som jag segnar ner en stund själv, på massagebänken, och känner hur nostalgin tar över.

Jag har verkligen många lådor och väskor som ligger vidöppna “därhemma” i mitt tillfälliga boende, nu efter att jag sålt huset. Jag är nu inne på sista sorteringen. Mycket har redan gått till välgörenhet, getts till släkt och vänner och sålts på Blocket. Men några lådor kvarstår. De med gamla brev, foton och vykort (och grattiskort) från förr. Så svåra att slänga, så kul att kolla på när man väl tar fram dom, men man kan ju inte ta med sig allt på sin flytt…

Alla massagekunder jag haft under senaste veckan har berättat att de läst om mig i Piteå-Tidningen, intervjun om min långvariga dröm om, och närstående flytt till, Spanien… Det värmer hjärtat att så många är så snälla och ger mig så mycket kärlek och lyckönskningar! Tack gullisar!

Och det är mindblowing att inse, att efter fem år av planering och drömmande, är nu månaden maj år 2021 här, när jag flyttar! Jag minns när jag skrev en artikel 2019 i Länsbladet, gratistidningen med utgivning i Norrbotten, om Freddie Mercury och hans Spanienkoppling, låten Barcelona som han sjöng med sin vän, operasångerskan Montserrat som är född i staden. Och begraven där om jag inte missminner mig.

Montserrat och Mercury sjöng om mitt älskade Barcelona, staden jag absolut kan tänka mig att hamna i, i slutändan när jag dör. Freddy sjöng såhär: “Barcelona; jag vill bli en fiskmås över ditt vackra hav när jag dör” (fritt översatt ur låten Barcelona). Han slutade sorgligt nog sina dagar som 45-åring. Ung som en nyponros ffs!

Jag firar min 45-årsdag typ 5 dagar efter att jag flyttat till Spanien… Jag vill också bli en fiskmås över Barcelonas vackra hav när jag dör! Men jag har inte tänkt dö än. Jag ska ju fira min 45-års dag i slutet av maj i Fuengirola och då ska det surras, kurras av välbehag och hurras! I can promise u that. Med fiskmåsarna skränande utanför balkongen med utsikt över Medelhavet. Vi får väl kolla om någon fiskmås har ett överbett likt Freddie Mercurys, det vore något…

Hasta luego, kram Jenny

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *