BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

”Hörs jag nu?”

av | jun 19, 2021 | 0 Kommentarer

Omfg! Nu är första veckan på Spanskakursen avklarad! Could i’ve BEEN more nervous? (Podría haber estado más nerviosa?) Höll på att skita på mig när det blev dags att ENSAM försöka koppla upp mig på, och genomföra, kursens första DIGITALA möte. Tidigare har man ju haft nån partner eller ungdom som alltid hjälpt med det tekniska men nu satt jag där, utlämnad till mig själv att lösa eventuella datorproblem, ensam i ett nytt land, en rejäl utmananing.. 🤯

Som det förutseende, välplanerade, digitala geni jag är har jag inte haft en tanke på att ett onlineklassrum skulle kräva hörlurar med mikrofon… Men i sista stund kom jag på att jag nog hade slängt ner ett par hörlurar i väskan och, tjosan hejsan, det var nån sorts mikrofon där som faktiskt funkade, så det hördes när jag pratade. Vilken flax! 🍀
Och sedan att se att det var fler än jag som hade svajigt Wi-Fi och var nervösa, kändes ju rätt så skönt. Jag var inte ensam i mitt tekniska och mentala virr-varr. Och att vår lärare känns härligt peppande och entusiastisk betyder SÅ mycket! 🙏😀

Så denna sommar kan bli en höjdarsommar! Jag känner det! 🌺🌸🌼

Hasta luego, Jenny

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *