BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Inflyttningsmys i min nya ”crib”

av | maj 30, 2021 | 0 Kommentarer

Bubblande glad (och snurrigt surrig) avslutning på slapparveckan med några av mina härliga kollegor som kom förbi och ville fira in min nya ”crib” med mig här i Fuengirola. Tacksam att få lära känna så roliga och varma själar 💛💛💛 !
Dagen före bubblade jag runt på ett classy vernissage på Gallery Art Club då jag ömsom fick lust att måla själv och ömsom fick lust att köpa ett gäng av de vackra konstverken, bland annat målade av Lars Hedin, Magga Nancy och Anki Fremark.
Eftersom livet inte bara kan handla om bubbel ska jag försöka bocka av några ”måsten” nästa vecka; fixa internet till lägenheten, öppna konto i nån spansk bank, ordna NIE-nr, klura ut hur jag ska kunna se svensk TV men äh TV-biten hamnar långt ner på listan. En vecka utan TV blir nog två eller tio veckor utan TV. En av anledningarna till att jag ville flytta hit: Komma bort från dumburken.

Hasta luego, Jenny

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *