BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Jippie nu är jag i España!

av | apr 10, 2021 | 0 Kommentarer

Fuengirola, äntligen! Som jag längtat, underbart vara här! Och att få flyga igen! Jag är så tacksam  💛☀️🙏😀Ja att flyga får mig att tänka på filmen Den oändliga historien, känns precis som i slutscenerna, att man sitter på lyckodraken och seglar genom molnen så att det kittlar i magen, helt magiskt när molnen är så knubbiga och man svävar genom vita berg och dalar och blå himmel, ackompanjerad till filmmusiken, wow! Jag och dottern har just njutit av magnifika sea food tapas efter att vi kämpat med att göra oss förstådda på vår ringrostiga spanska. Puh! Det kan bara bli bättre… But I totally love it! Vi tar strandpromenaden nu mot hotellet och andas in Medelhavet och hör vågorna brusa.
Hasta luego. /Jenny

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *