BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Känner mig som dansande emojin 💃

av | jun 20, 2021 | 0 Kommentarer

En ny, trevlig och dansant spansk vän tar med mig och kompisen till paradiset på jorden: La Lonja i Cabopino nära Marbella 💃🕺och där blir jag uppbjuden till en sensuell (eller nja 😂) salsa!

Dans utomhus i värmen till livemusik och bredvid, nej, praktiskt taget på, stranden vid havet… 🤩👌Rytmerna spritter ju som kolsyra i en, direkt man kommer dit. Miljön är underbar och människorna glada och vackra. What a blessing 🙏😍

Det är munskydd på, som gäller än, 😷men so be it. Spelar ingen roll om vi ser ut som sjukhuspersonal i våra ansiktsmasker. Det är KÄNSLAN, rytmen, rörelsen, kemin mellan två kroppar och själar, förenade i dansens virvlar som räknas. Och skitsamma att man inte är nån Fred Astaire, alla kan och får och ska vara med – salsadans passar alla!

Jag är inte den enda Dirty-Dancing-akward-Baby-nybörjaren här ikväll heller så det är nice. Det finns dansare på alla nivåer, åldrar och storlekar! Alla släpper loss helt hämningslöst 🥳 Skönt att se!

Och tänk bara… När man börjar på Bambi-på-hal-is-nivå är ju utvecklingspotentialen enorm! 🙌😁 Var ska detta sluta? 🌈

Jag blir jättesugen att gå en danskurs. Det var ju, få se.. 21 år sedan jag gick en salsakurs. Inför Millennieskifte-firandet i Brasilien. Madre mía vad tiden går. 👶 ⏰ 👵🏻

Alltså! Det går inte att undvika att skaka rumpa när man befinner sig här på Costa del Sol, alla bilar som kör förbi med nervevade sidorutor poppar latino-reggaetonlåtar, jag är i himlen! Jo jag menar det, om jag dör nu så dör jag lycklig! 💛☀️🙏 Tacksam något enormt!

Det vore riktigt läckert att bli bättre på att skaka rumpa tänker jag. Så, dansskolan ”Baila conmigo” i Fuengirola har nog snart en ny medlem.

Så… Nästa gång jag är på dansrestaurangen La Lonja vågar kanske jag också bjuda upp någon helt okänd; Spanjorer dansar ju med alla, inte bara den man går dit med, fick jag berättat för mig. 😎☀️ 

Un beso, Jenny 💋

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *