BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Klipp sönder munskyddet och släng bh:n!

av | apr 21, 2022 | 0 Kommentarer

Åh va kul, jag ska få veckohandla mat på Mercadona idag utan att vakterna blir sura för att jag vägrar ta på mig munskyddet!  Det kliar i mitt ”corazon” (ordet betyder på spanska både hjärta och långfinger), att visa det till vakterna som ena dagen jagat mig frenetiskt (”la mascarilla cariño, por favor”) och andra dagen, idag, bara accepterar de mig utan mask. Sick! Mitt leende går från öra till öra där jag går och plockar grönsaker och djupfryst kyckling. Äntligen! Det är som på 70-talet när man slängde bh:n, nu får vi även i Spanien ta djupa andetag och få in syre i lungorna! Även i mataffärerna! Utan begränsande ”fängelser”! Jaaa… Äntligen slutar Spanien svamla. Skönt. Sverige har hanterat det hela lite smartare i det avseendet. Fast vem bryr sig? Ärligt talat har inte så många affärs-/restauranginnehavare brytt sig om att följa reglerna. Många hade redan börjat tänka själva. För flera månader sedan. Munskydd och covidpass, näh, vem bryr sig?

Idag såg jag flera MED munskydd. Men vi UTAN var fler. Idag var det de som var de konstiga och jag som var normal. Ovanlig situation. Men alla väljer själv. Luften är friiii!
Kram Jenny

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *