BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Leende lallande idiot 🙂

av | apr 20, 2021 | 0 Kommentarer

Känslan när man bokar flyg och väljer en enkelbiljett… En one way ticket! Det är en wow-känsla, en WTF-känsla! Det är en känsla man kan skriva många sånger om. Hur det pirrar av förväntan och spänning kroppen. Ja, jag känner mig som en leende lallande idiot! Jag har alltså ingen returresa inbokad tillbaka till Sverige… I slutet av maj fyller jag det jag får plats med i två resväskor och så drar jag! Det vibrerar under min hud och det är inte bara av massagekudden som jag vilar fötterna på, nädå. Men den ska jag självklart packa ner. 😀

Jag genomlider just nu ett slags underbart, förvirrat kaos. Fast det hela bottnar i en trygghet – ja ett lugn, motsägelsefullt nog – men det är ju för att jag är 100 % säker på mitt flyttbeslut. Varje dag bockar jag av grejer på Att göra-listan, idag blev det att säga upp bredbandsavtalet som har 1 månads uppsägningstid och det betyder… Att det bara är typ en månad kvar tills jag reser! Jag har även skickat in deklarationen och köpt solkräm.

För övrigt har jag blivit intervjuad och fotad av lokaltidningen här i stan, Piteå-Tidningen, som ville skriva om mig och min dröm om Spanien, hur kul som helst!

Åh, I can´t wait to land on Malaga flygplats och låta livet börja!

Hasta la vista, baby! Kram Jenny.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *