BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Morgonstunden – bästa stunden!

av | jun 12, 2021 | 0 Kommentarer

Ett rejält träningspass kräver en rejäl frukost. 😋Detta är att njuta av livet för mig. Vakna tidigt. Se soluppgången och dricka kaffe. Ta en joggtur längs stranden 🏃‍♀️ och köra lite styrka efteråt. Duscha, käka en stadig frukost (som idag räk- och avokadomacka, kokosyoghurt och ananasjuice) på balkongen med magisk utsikt. Sola ☀️ läsa sin bok, ta ett glas 🍹 sangria, simma några rundor i havet, om det inte är för stora vågor. Laga lite god lunch och sedan sova siesta. 😴 Jag menar, är det sommarlov så är det. Och är det inte det kan man låtsas.
Jag som ”latat mig” på detta ypperliga sätt nu i några veckor är riktigt peppad på att börja Svenska skolans Sommarkurs i spanska och spansk kultur nästa vecka. Jag har lite svajigt Wi-Fi i lägenheten (jag kör internet till datorn genom mobilen än så länge) så hoppas första veckan som är online ska rulla på fint. 😬
Andra till tionde veckan är undervisningen här på plats i Svenska Skolan i Fuengirola. Bättre det, att få träffas IRL! 💛
Ok. Ha det fint, jag berättar mer nästa gång. 🤗
Hasta luego, Jenny

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *