BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Mot Nordpolen igen…

av | mar 15, 2022

Till ”Sverige, Sverige fosterland” har jag fortfarande starka band… ⛓

Ja snart får jag snö i utbyte mot sand…😩 

Men vad gör det när man med sonen får gå hand i hand? ❤️🧡❤️

När jag nu flyger till Nordpolen 😉 igen för att träffa familj, släkt och vänner, passar jag också på att smygöppna min ambulerande massagesalong. Folk har velat boka länge och äntligen faller jag för grupptrycket. (Info om tider och priser, samt bokningar, sker just nu endast via mejlen jennybihagenmassage@gmail.com.) 

Men ”underbart är kort” 🙃 som man säger, så snart kommer jag tillbaks till Spanien igen. Och erbjuder massage även här i Fuengirola. För att sedan erbjuda massage i Piteå igen. Därav uttrycket ”ambulerande massagesalong” 😎👌

Missa förresten inte att varje månad den 15:e kommer ett färskt nr av Svenska Magasinet. Den går att läsa gratis på hemsidan www.svenskamagasinet.nu. Sök efter ”läs senaste tidningen”. 🤓

Min sida är oftast på s.24 (som min ålder 😉) och så även denna gång. Nu, i marsnumret, surrar jag på om hjärtekrossar-ynglingar, alkoholister och Avengers-dockor. Mycket nöje.
Ha en fin dag, kram Jenny 🤗💛

0 kommentarer