BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Samarbete med Spanienkoppling!

av | mar 4, 2021 | 0 Kommentarer

Min nya samarbetspartner Anna-Karin och hennes familj har haft lägenhet i Torrevieja (i provinsen Alicante i sydöstra Spanien) sedan 1986! Det är inte klokt vad man hittar Spanienkopplingar överallt! Vi svenskar är ju Spanienlovers, så är det bara. Japp, såhär är det, under mina sista månader i Sverige inleder jag ett samarbete i Piteå. När jag blir “huslös” i april blir jag nämligen också arbetslös, ja min massagelokal är ju i huset (som är sålt).

Men då slumpade det sig så bra att jag kom i kontakt med hudterapeuten Anna-Karin Strandqvist och får hyra in mig hos henne typ från april tills jag flyttar. Och när jag berättade om min kommande Spanienflytt förstod hon mig till fullo. Precis som jag har hon varit jättemycket i Spanien eftersom även hennes familj bott där. Men när mina föräldrar bara bodde halvårsvis på kusten och slutade för länge sedan, har Anna-Karin och hennes familj kvar sin lägenhet. Coolt.

En annan sak… En fantastisk sak! Min dotter fick nu antagningsbeskedet till svenska skolan i Fuengirola! Hon har kommit in! Halleluja! 😀

I senaste numret av Svenska Magasinet – som man kan läsa gratis på svenskamagasinet.nu – står att man anser på Svenska Skolan i Fuengirola, El Colegio Sueco, att det fungerar bra med att följa säkerhetsföreskrifterna från myndigheterna. Många elever får dock stanna hemma med undervisning online (via Google Meet), då reglerna säger att även de elever som sitter närmast runt om en elev som testat positivt ska stanna hemma i 14 dagar utan symtom innan de får återvända till skolan! (Om man gör och visar ett negativt PCR-test kan man tydligen få komma tidigare.) Ja det är bara att hoppas på bättre tider. Ok vi hörs igen snart. Kram Jenny

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *