BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Should I stay or should I go?

av | maj 10, 2022 | 0 Kommentarer

I should go. Jag åker nuförtiden helt sonika åt det håll vinden blåser. Just nu blåste den mig tillbaka till Mallorca, prisa Gud för det! 🙏😇

Nöje, jobb, nöje, jobb. Hit, dit och hit igen. Varför stanna på en plats när man kan vara i rörelse? Född i ett lufttecken som jag är, tvillingarna, har jag alltid gillat att flyga ut på äventyr. Små utflykter som ett litet bi som surrar iväg till andra sidan vägen. Blandat med stora utflykter till andra länder, öar, kontinenter. Nya möten med människor, nya utmaningar i jobb och sociala sammanhang. I love it. Vale. Jag rapporterar läget snart igen. Allt gott så länge. Un beso, Jenny

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *