BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Skål för att vi kommit så här långt!

av | maj 16, 2021 | 2 Kommentarer

Jag som gillar horoskop och astroguidning läste att vi denna vecka borde öppna en flaska champagne och fira… Jag tänkte, jamen vem är jag att tvivla på universum? Så igår bjöd jag några av mina underbaraste vänner på bubbel och kände… Fan vad man kommit långt under detta år alltså! SÅ tacksam för alla lärdomar och gåvor! Det ena har lett till det andra i en magisk ström av händelser, det har varit ett väldigt spännande flow. Upp i himlen, ner i diket, upp igen, wow! Alla känslor på kartan har rockat min värld dessa senaste tolv månader!

Lillemor Groth som har FB-sidan “Konsten att tina en frusen själ” tolkar stjärnorna (och guiderna) varje vecka och det är så inspirerande och härligt. Hon skrev inför denna vecka: “Fira nu dig själv och dina framgångar, du är en sann hjälte som tagit dig igenom stora motgångar. Så klappa dig själv på axeln och var stolt över dig själv. Du har klarat dig ända hit. Trots sår, taggar och lera i dikena har du överlevt… Nu öppnar sig en ny väg, den lockar och kallar på dig, det är DIN väg och den leder hem till dig. Hem till den du ÄR.” Mhm. Känn på den.

Ja jag känner Spanien i mitt hjärta, att allt kommer att ordna sig, hur det än utvecklar sig. Det är så spännande att jag dör! (Nästa söndag får jag nycklarna till Spanienlägenheten i min hand!!!!) Imorgon kommer Lillemors guidning för nästa vecka och jag ska som vanligt öppna hjärtat och sinnet och suga åt mig av hennes råd. Check her out you too.

Y disfrutar la vida! (Enjoy life!)

Un beso, Jenny.

2 Kommentarer

 1. Jimmy Hassel

  Ingen förtjänar en klapp på axeln och att korka upp en flaska champagne mer än du just nu. Jag sänder en skål från söder och allt solsken du kan få i ditt horoskop 🥂

  Svara
  • Jenny Bihagen

   Haha, tack Jimmy! Till nästa firande kan vi sjunga denna visa, passande för oss som gärna kikar upp mot stjärnorna och planeterna: (Melodi: Mors lilla Olle)

   “En gång i månaden, är månen full… Men aldrig vi sett honom ramla omkull…
   Stum av beundran, hur mycket han tål… Höjer vi glasen och dricker hans skål!”
   Kram Jenny

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *