BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Spansk munskyddsdans försätter mig i trans 💃🕺

av | apr 3, 2022

Direkt jag kommer hem till Spanien från Sverige drar jag till dansskolan och det spelar ingen roll att jag inte kan andas, det är lika kul ändå.

😷🤡

Och lika bra träning av kondition och koordination… 🎼 Okej mitt sunda förnuft säger att det inte är särskilt hälsosamt att stänga av syretillförseln med munskydd, men vi halvspanjorskor klarar (med nöd och näppe) att dansa två timmar ändå, så det är lugnt. Nån stackare måste öppna dörren och gå ut och andas ibland i friska luften, för att inte svimma, men vi som tillbringar mkt tid i Spanien är rätt så vana med syrebrist inomhus. Fortfarande munskyddskrav i butiker o.likn. Ja, det är som det är. 🤷‍♀️

Jag har rest så mycket så jag är van. ✈️
Jag är van att de kastar schampoflaskor och tandkrämstuber som jag råkat sätta i handbagaget trots att det är SJUKT som FAN att tro att jag skulle bygga en bomb av min tandkräm
🙄och jag accepterar att de gräver mig i näsan jävlat sadistiskt hårt för att kolla en speciell sorts förkylning som inte ens ger symtom nuförtiden även om ingen jävel ens kollar svaret på testet vid ankomst till Spanien. Det är sad but true. Ingen bryr sig om jag grävt i näsan eller stuckit i armen. Det är bara lögn och förbannad dikt. Men jag låter dom hålla på. Det är ganska kul ändå, att se hur de håller på med oss myror i myrstacken. Hm. Intressant iallafall. 🙄

Min rekommendation till dig som orkat läsa hela vägen hit är ändå att sätta på nån bra låt och dansa loss värsta fuldansen hemma när ingen ser på. För då börjar gladhormonerna bubbla igen, oavsett vad som händer i världen. ❤️

Kram Jenny

0 kommentarer