BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Spökskriver i gryningstimman

av | dec 10, 2021 | 0 Kommentarer

Sitter i sängen med datorn och skriver när solen går upp över Medelhavet. Vem behöver tavlor på väggarna? Inte jag. I Spanien har jag verkligen tappat intresset för IN-redning. Det är UT-redning som gäller. Utemiljön är det väsentliga. Man är ute. Man träffar vännerna på uteserveringar. Det är UT-sidan som räknas 🤣🤣 😉… Brunast vinner 🤣🤣 här på Costa del Sol.

Och UT-redning är litegrann vad mitt nya jobb handlar om också. Utreda vilken hjälp jag kan bistå kunderna med. Oavsett vilken skrivelse de kan tänkas behöva hjälp med. Reklamtext eller biografi, bröllopstal eller kändisintervju. 😎 Stor variation.

De som inte har tid, ork, kunskap eller vilja att skriva själv. Dem kan en sån som jag hjälpa. En spökskrivare 👻. Och en spökskrivares namn står oftast inte med i slutproduktionen. Nyfikna kan slänga iväg ett mail till mig för mer info: jennybihagen@gmail.com  

Jag har lite olika projekt numera i egenskap av så kallad spökskrivare. 😁 Visst är det ett roligt ord!! Jag gillar tanken på att agera i det fördolda. Mystiken… Love it. 💕

Många har börjat fundera på hur de ska få ihop sin livshistoria. Sin biografi. Eller har en påbörjad bok som legat på lut i skrivbordslådan år efter år. I detta kan man anlita mig. Efter alla år som redaktör på Lokaltidningen Helsingborg är jag van att redigera, korrekturläsa och pussla ihop texter och bilder till en fungerande och fantastisk helhet. 👍😊

Läckert att ha ”spöke” som yrke ju! Som min 10-årige son så ofta frågat mig; vilken superkraft skulle du vilja ha? Jag svarar jämt: Jag vill kunna flyga som Superman/Ironman fast helt obemärkt och inkognito. Känslan att sväva fritt… Aaahhh! Som ett spöke. Love it.

Hasta pronto / Jenny

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *