BIhagens Bikupa

Bloggen det surras om

bloggen det surrar om

Vad som hänt? Allt mellan himmel och jord!

av | okt 20, 2021 | 0 Kommentarer

Under de senaste veckorna har jag inte bloggat utan varit upptagen med dittan och dattan. Som att umgås med – krama! – nära och kära i Piteå, ja så härligt att flyga norrut igen (men ännu härligare flyga söderut igen såklart).

💛☀️💛

För övrigt har jag skaffat NIE nr (Número de Identidad de Extranjero; typ spanskt  personnummer) hos polisen i Marbella. Det är ett jävla ”meck” kan jag intyga men ett måste om man vill öppna spanskt bankkonto, köpa bil, lgh eller fixa Wi-Fi hemma. Jag hade himla tur och fick hjälp av fina vänner som gjort detta förut. Gracias a todos los ángeles que me están cuidando! 🙏😇

Jag har också dejtat en neandertalare, nej jag menar nederländare (same-same but different). Jag har jobbat på min roman (inom populära genren ”sexig feel good chick lit”) och såklart skrivit för eminenta Svenska Magasinet och Spañien Magasinet. 🤩👍😅

Samt att jag naturligtvis försökt hjälpa dottern som går Svenska Skolan här i Fuengirola med sitt pluggande inför proven. ✍️🤓🙌

Jag och dottern badar fortfarande i Fuengirolahavet varje dag i ömsom höga vågor, starka strömmar och får crazymotion, ömsom chillar i stilla vatten och ryggsimmar i meditation. Hettan i oktober är t.o.m. ovanlig för att vara Costa del Sol. ☀️ Vi spelar också strandtennis varje dag, allt bättre skills får vi. Snart blir det tävling i högsta divisionen, jag lovar. 🏸🏆

Sen finns det ju inget bättre än att efter de fysiska aktiviteterna dyka ner i den varma sanden på handduken 🧘🧘‍♂️ och låta kvällssolen torka bikinin på ens kropp och skråla oblygt till nån gammal Shakiralåt på Spotify. 🗣🎼

Igår på stranden dök det upp en Maluma look alike (solbränd, vältränad, tatuerad yngling) och lade sig strax nedanför oss så det var nice 🤩 och uppvägde nästan det faktum att vi på andra sidan hade en blekfet solande gamling som bresade och lät hela paketet hänga ut från glipan i badbyxorna. 🤣 Önskar jag kunnat sudda ut den bilden som direkt etsade sig fast på näthinnan… 🙄🤢🤮

Ömsom vin ömsom vatten. Vi mår hursomhelst bra, vi liksom katten. 😺

Un beso, Jenny

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *